Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De keuken van Sofie
De keuken van Sofie
Samen eten is samen genieten. Onder dat motto nodigt Sofie elke week een gast uit in haar keuken om samen te bakken en in de potten te roeren. De zestig lekk... »
 
 
 
 
 

Goe Gebakken
Goe Gebakken
Alle recepten uit het succesvolle VT4-programma Goe gebakken nu verzameld als culinaire uitgave. Bakken is hipper dan ooit en Sofie Dumont zal het je leren.E... »
 
 
 
 
 

Samen eten is lekker en leuk
Samen eten is lekker en leuk
Na ‘Op de groei 1’, voor zwangere mama’s en baby’s, kookt Sofie Dumont in het tweede deel van de ‘Op de groei’-reeks voor ouders met peuters tot ... »
 
 
 
 
 

De meesterbakker
De meesterbakker
Dit boek leert je hoe je zelf in de keuken de bakperfectie kan benaderen, je desserts<br/>naar een visueel hoogtepunt kan brengen of gewoonweg een heerlijke ... »
 
 
 
 
 

Dekeukenvan Sofie
Dekeukenvan Sofie
In het TV-programma 'De Keuken van Sofie' leert Sofie Dumont de Vlaamse kijkers dat koken niet moeilijk, en vooral heel erg leuk en gezellig kan zijn. Elke d... »
 
 
 
 
 

Samen koken zorgt voor lekkerbekken
Samen koken zorgt voor lekkerbekken
In 'Op de groei 3: Samen koken zorgt voor lekkerbekken' gaat Sofie Dumont door in het tempo van de ontwikkeling van je kind. De motoriek wordt alsmaar fijner... »
 
 
 
 
 

Happy days
Happy days
Als Sofie Dumont voor vrienden en familie kookt, is het feest.Dan verzamelt jong en oud zich rond de tafel, ontdaan vanalle franje. Geen sjiek tafellinnen of... »
 
 
 
 
 

De Box 1-2-3
De Box 1-2-3
 »
 
 
 
 
 

Feel good food
Feel good food
Voor topchef Sofie Dumont is koken de ideale manier om haar gezin en gasten te verwennen. Samen rond de tafel genieten met vrienden en familie maakt haar zie... »