Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloedschande
Bloedschande
Een vervallen kerkhof, een mysterieus meisje en een gruwelijk familiegeheim veranderen voorgoed het leven in een klein dorp… <br/>De tienjarige Tom en zijn ... »
 
 
 
 
 

Zielsgeheim
Zielsgeheim
<strong>Zeer beklemmende, originele thriller waarin de fascinatie van een jonge politieagente voor Jack the Ripper haar duur komt te staan…</strong><br/><b... »
 
 
 
 
 

Als het niet had gesneeuwd
Als het niet had gesneeuwd
<em>Ze zeggen dat sneeuw alles in de wereld bedekt wat laag, verachtelijk en lelijk isâ ¦ Maar onder dat witte tapijt blijft de lelijkheid.</em>

Recherch... »
 
 
 
 
 

Nachtmerries
Nachtmerries
Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt? De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studente... »
 
 
 
 
 

Nachtmerries
Nachtmerries
Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt?

De universiteit van Cambridge wordt geteisterd door verontrustend groeiend aantal zelfmoorden van studen... »
 
 
 
 
 

Offerande
Offerande
Een Shetlandse legende vertelt over de Kunal Trows: een mannenvolk dat zwangere vrouwen en baby's steelt en wisselkinderen achterlaat. Negen dagen na de gebo... »
 
 
 
 
 

Die zomer
Die zomer
Een oneindige, gouden zomer, zes tieners zien een prachtige toekomst tegemoet. Tot een roekeloos spel zodanig uit de hand loopt dat een vrouw en twee kindere... »
 
 
 
 
 

Het donkerste water
Het donkerste water
Lacey Flint heeft een woonboot op de Theems betrokken, en begint deel uit te maken van de kleurrijke gemeenschap die in Londen op de rivier woont. Elke dag z... »
 
 
 
 
 

Valse vrouw
Valse vrouw
<p>Olive Anderson eet alleen, deze avond. Wanneer een onbekende bij haar aan tafel komt zitten die tegen de ober zegt dat ze haar vrouw is, brengt dit Olive ... »
 
 
 
 
 

Work Matters
Work Matters
Critical Reflections on Contemporary Work »