Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Passagier 23
Passagier 23
Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen op... »
 
 
 
 
 

Wijd open
Wijd open
Fitzek sleurt je mee in een draaikolk van waanzin en geweldDr. Suker is een befaamd oogchirurg. Overdag voert hij complexe oogoperaties uit, maar 's nachts o... »
 
 
 
 
 

De ogenverzamelaar
De ogenverzamelaar
It's the end where I begin.<br/>The script<br/><br/>Eerst doodt hij de moeder, dan ontvoert hij het kind. De vader heeft 45 uur de tijd om het kind te vinden... »
 
 
 
 
 

De gijzeling
De gijzeling
.Vandaag is haar laatste dag? De gerenommeerde forensisch psychologe Ira Samin heeft haar zelfmoord zorgvuldig voorbereid. De dood van haar oudste dochter ka... »
 
 
 
 
 

De zielenbreker
De zielenbreker
De zielenbrekerZe worden niet vermoord. Ze worden niet gemarteld of verkracht. Zijn misdaad is veel ergerhellipHij breekt hun ziel en begraaft hen in hun eig... »
 
 
 
 
 

De Wreker
De Wreker
Toen Robert Stern met deze ongewone ontmoeting instemde, wist hij niet dat hij daarmee een afspraak met de Dood aanging. Nog minder wist hij dat de Dood onge... »
 
 
 
 
 

De weg naar huis
De weg naar huis
<p>Het is zaterdag, net na 22.00 uur. Jules Tannberg is vrijwilliger bij een telefoondienst voor vrouwen die 's avonds bang worden op weg naar huis en die ee... »
 
 
 
 
 

Die Therapie
Die Therapie
Keine Zeugen, keine Spuren, keine Leiche. Josy, die zwölfjährige Tochter des bekannten Psychiaters Viktor Larenz, verschwindet unter mysteriösen Umstände... »
 
 
 
 
 

Passagier 23
Passagier 23
<p>Elk jaar verdwijnen op volle zee gemiddeld drieëntwintig cruiseschippassagiers. Nog nooit kwam een van die passagiers terug, tot nu toe...

Tijdens een v... »
 
 
 
 
 

Afgesneden
Afgesneden
<p>Sebastian Fitzek is een kei in het schrijven van verhalen die van begin tot einde de lezer op het verkeerde been zetten.' Crimezone

Wanneer heb je voor h... »