Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Koesterkaartjes bij verlies
Koesterkaartjes bij verlies
'Op het moment dat je iemand verliest, gaan er duizend dingen door je hoofd en door je hart. Wat je dan het meest nodig hebt, is gezien, gehoord en gerustges... »
 
 
 
 
 

Pijnstillerkaartjes
Pijnstillerkaartjes
Verzachtende en steunende uitspraken bij lichamelijke of emotionele pijn. De full colour afbeeldingen van de schattige jonge poesjes op elke kaart helpen zek... »
 
 
 
 
 

Solk
Solk
<p>In <em>SOLK, somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten </em>van Saskia de Bruin krijgen somatische klachten een naam en krijg je inzichten om... »
 
 
 
 
 

Het Schrijfhandboek
Het Schrijfhandboek
Over creatief, reflectief, expressief en therapeutisch schrijvenSteeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden en de vreugde van schrijven. We schrijven leven... »
 
 
 
 
 

Waterkaarten
Waterkaarten
Deze kaarten kun je gebruiken om je werkelijkheid te creĆ«ren. Alles in onze werkelijkheid bestaat uit trillingen. Sommige trillingen kunnen we zien en horen... »
 
 
 
 
 

Het schrijfhandboek
Het schrijfhandboek
<p>Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden en de vreugde van schrijven. We schrijven levensverhalen, dagboeken, gedichten, brieven of scheppen fictieve... »
 
 
 
 
 

Gelukskaartjes 11 pakjes
Gelukskaartjes 11 pakjes
Gelukskaartjes 11 pakjes - druk 1 »
 
 
 
 
 

Mooie moeiteloze mindfulness
Mooie moeiteloze mindfulness
'We kennen allemaal het aandachtig en zonder verzet in het hier en nu zijn. Ik wil je aanmoedigen meer open te staan voor het ontstaan van zulke momenten. Mi... »