Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Commandant
Commandant
Er doen allerlei verhalen de ronde over onderzeebootcommandant Salvatore Todaro. Hij is een magiër, een fakir, een hypnotiseur die nooit slaapt: voor de bem... »
 
 
 
 
 

Een god waakt over je
Een god waakt over je
Sandro Veronesi is niet alleen een van de grootste schrijvers van Italië, hij is ook een groot liefhebber van sport. Een god waakt over je is zijn eerste bo... »
 
 
 
 
 

In de ban van mijn vader
In de ban van mijn vader
De succesvolle kinderboekenschrijver Gianni Orzan wordt benaderd door een hem onbekende taxichauffeur die beweert dat Orzans onlangs gestorven vader een Russ... »
 
 
 
 
 

Quiet Chaos
Quiet Chaos
A Novel »
 
 
 
 
 

Cyfers
Cyfers
 »
 
 
 
 
 

Blaffende honden
Blaffende honden
Een persoonlijke en poëtische oproep voor ons continent en onze tijdIn de zomer van 2018, als Sandro Veronesi met zijn vrouw en kinderen ontspannen vakantie... »
 
 
 
 
 

Misplaatste kussen
Misplaatste kussen
'Ik weet wie je bent, Alessandro Veronesi, ik ken jouw ziel, en ik voorzeg je dat jij je uiterste best zult doen en je ervoor zult inzetten dat je vader niet... »
 
 
 
 
 

XY
XY
Op een wintermorgen worden drie inwoners van San Giuda, een afgelegen bergdorp in Noord-Italië, geconfronteerd met elf zwaar verminkte lichamen, alle door v... »
 
 
 
 
 

Kalme chaos
Kalme chaos
Pietro Paladini is een tevreden man: hij heeft een uitstekende baan, een goede relatie en een dochter van tien. Maar op een dag verandert zijn leven ingrijpe... »