Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stadium IV
Stadium IV
'Er is geen stadium V.' Met die woorden vat Sarie Vervoort haar kankerdiagnose (niet-kleincellig longcarcinoom, stadium IV) samen. Ze gaat sterven. In plaats... »
 
 
 
 
 

De kleuren van Anna
De kleuren van Anna
'Anna was bij onze eerste ontmoeting even in de zeventig. Ze had een hond, net als ik, en we raakten aan de praat in het dorp. Ze stelde zich voor, wees vaag... »
 
 
 
 
 

Zorgboek borstkanker
Zorgboek borstkanker
 »
 
 
 
 
 

De trogkrabber (set)
De trogkrabber (set)
In 2020 kreeg Sander Kollaard de Libris Literatuurprijs voor zijn prachtige roman 'Uit het leven van een hond. Ook op de kortere baan staat hij zijn mannetje... »
 
 
 
 
 

Levensberichten
Levensberichten
Een stokoude koning viert zijn jubileum, maar een duister lot wacht... Een verliefd jong stel ontmoet een overleden schilder in de bossen van Zweden... Een l... »
 
 
 
 
 

Zorgboek Dwang
Zorgboek Dwang
Het zorgboek gaat over dwang (ook wel: obsessief-compulsieve stoornis). Met dwang worden dwangmatig uitgevoerde ‘rituelen’ bedoeld waarmee mensen hun angst... »
 
 
 
 
 

Lentehonger
Lentehonger
Al zolang Kollaard in Zweden woont, vertelt hij vrienden in Nederland over de glorieuze Zweedse lente, over de ongelooflijke frisheid ervan, het licht, de kl... »
 
 
 
 
 

Zorgboek Schizofrenie
Zorgboek Schizofrenie
Het zorgboek Schizofrenie geeft brede informatie over schizofrenie. Op basis van een gedegen beschrijving van de ziekte zelf, de oorzaken, het verloop en de ... »