Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Eiland
Het Eiland
Niets op het eiland is wat het lijkt…Stef wordt wakker op een onbekend eiland. Hij weet niet hoe hij hier terechtgekomen is of waar zijn familie is. Eerst ... »
 
 
 
 
 

De ziel
De ziel
In dit allerlaatste deel van de Eilanden-serie, wordt de ultieme strijd geleverd.Stef is door de hel gegaan en weer terug, en dat laat zijn sporen na. Geholp... »
 
 
 
 
 

De Ziel
De Ziel
In dit allerlaatste deel van de Eilanden-serie, wordt de ultieme strijd geleverd.Wat als je je ziel voorgoed dreigt te verliezen om zo je familie te redden?S... »
 
 
 
 
 

Qwerty
Qwerty
1993<br/>De achtjarige Marijn wordt wekenlang ontvoerd en gevangen gehouden door een psychiatrische patiënte, terwijl zijn oudere broer Kris op hem moest le... »
 
 
 
 
 

De Geest
De Geest
 »
 
 
 
 
 

De geest
De geest
Het Eiland wil hem terug!<br/><br/>De groep verwilderde jongeren worden na tien jaar overleven op het Eiland herenigd met hun families. Maar vanaf de eerste ... »
 
 
 
 
 

Qwerty
Qwerty
1993De achtjarige Marijn wordt wekenlang ontvoerd en gevangen gehouden door een psychiatrische patiënte, terwijl zijn oudere broer Kris op hem moest letten.... »