Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bodo en het oerwoudconcert
Bodo en het oerwoudconcert
Welk muziekinstrument heeft Bodo gevonden?<br/><br/>Thema: muziek maken<br/><br/>Bodo, de kleine orang-oetan, verveelt zich in het oerwoud, omdat het almaar ... »
 
 
 
 
 

Bodo Liedjesboek
Bodo Liedjesboek
Samen muziek maken en zingen met Bodo<br/><br/>Thema's: muziek, zingen<br/><br/>Hans de Beer, geestelijk vader van Bodo, schreef samen met zijn vrouw Serena ... »
 
 
 
 
 

Daar komt de bal!
Daar komt de bal!
Konijn wil graag gaan ballen met Muis. Maar waar is een goed veldje? Het hoge graan, de rotsen, het water: je kunt het allemaal voelen! »
 
 
 
 
 

Bodo en de circusmuzikanten
Bodo en de circusmuzikanten
Help!<br/><br/>Thema's: elkaar helpen, circus<br/><br/>Bodo, de kleine orang-oetan, redt een hondje uit de kolkende rivier. Daardoor gaat zijn strijkstok stu... »
 
 
 
 
 

Bodo, mijn beste vriend
Bodo, mijn beste vriend
Bodo is je beste vriend<br/><br/>Thema's: vriendschap, elkaar helpen<br/><br/>Bodo en zijn vriendjes maken zich grote zorgen. Er zijn namelijk mensen bezig e... »
 
 
 
 
 

Bodo's vlieger
Bodo's vlieger
Niet alle mensen zijn gevaarlijk<br/><br/>Thema's: vriendschap, ziek zijn<br/><br/>Bodo, de kleine orang-oetan is op bezoek bij oom Darwin, die op zijn reize... »