Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Veilig online
Veilig online
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.</b></p><p>Het on... »
 
 
 
 
 

Ontdek de Raspberry Pi
Ontdek de Raspberry Pi
<p>Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Raspberry Pi! In dit boek nemen we je mee op een inspirerende reis door de wereld van deze krachtige en veelzijd... »
 
 
 
 
 

Powerpoint 2013
Powerpoint 2013
PowerPoint 2013 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van Microsoft Office 2013. U bedient PowerPoint met behul... »
 
 
 
 
 

Handboek Powerpoint 2019
Handboek Powerpoint 2019
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</b></p><p>Pow... »
 
 
 
 
 

Ontdek de iPad voor zakelijk gebruik
Ontdek de iPad voor zakelijk gebruik
Werk efficiënter met de iPad! De iPad is naast een leuk apparaat ook een nuttig apparaat. Via wifi legt u verbinding met de wereld of het bedrijfsnetwerk, h... »
 
 
 
 
 

Werken met een NAS
Werken met een NAS
<p>Een network attached storage, kortweg NAS, is eigenlijk een onmisbaar apparaat geworden. Niet alleen voor zakelijk gebruik, maar zeker ook voor thuis. Op ... »
 
 
 
 
 

Overstappen naar Linux
Overstappen naar Linux
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.</b></p><p>Het g... »
 
 
 
 
 

Ontdek de Chrom
Ontdek de Chrom
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</b></p><p>Een... »
 
 
 
 
 

Het Complete Boek Microsoft Office 2019
Het Complete Boek Microsoft Office 2019
<p>Microsoft Office is de meest gebruikte kantoortoepassing ter wereld. Met programma's voor tekstverwerking, presentaties, databases, rekenbladen en e-mail ... »