Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Poeperdje is een held
Poeperdje is een held
Poeperdje gaat met zijn vader naar het strand, wat heerlijk is dat! Lekker zwemmen, spelen en een zandkasteel bouwen. Maar dan ziet Poeperdje opeens een meis... »
 
 
 
 
 

Het Winkelstraatje
Het Winkelstraatje
<p>Opa Brom heeft een winkeltje vol met letters: grote letters en kleine letters. Oma Blom is dol op cijfers en tellen en rekenen. Ze vindt dat allemaal zo l... »
 
 
 
 
 

Mijn eerste aanwijsboek op rijm
Mijn eerste aanwijsboek op rijm
In dit perfecte op dreumesen afgestemde boek staat een grote hoeveelheid rijmpjes met duidelijke en herkenbare plaatjes. Alles uit de wereld van een dreumes ... »
 
 
 
 
 

Zing je mee-boek
Zing je mee-boek
 »
 
 
 
 
 

Twee handjes in de lucht
Twee handjes in de lucht
<h2>Uniek voorleesboek van Marianne Busser en Ron Schröder met veertien illustratoren</h2><p>Na het succes van<em> Klap eens in je handjes</em> en <em>Zo va... »
 
 
 
 
 

De griezeltjes
De griezeltjes
Mees en Moontje moeten naar het kindertehuis van juffrouw Pin. Maar daar hebben ze helemaal geen zin in, want ze hebben het juist zo fijn bij tante Tivoli. G... »
 
 
 
 
 

De voorleesreis
De voorleesreis
<p><div id="CopyTextEditionCatalogueText" name="CopyTextEditionCatalogueText" data-fwsubid="70049086" data-fwfieldtype="CopyText" data-formfieldname="CopyTex... »