Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Apollo’s ondergang
Apollo’s ondergang
Als iemand me had kunnen garanderen dat ik Apollo nooit meer zou tegenkomen, echt mijn héle leven niet, dan zou ik dat van harte toegejuicht hebben. Want hi... »
 
 
 
 
 

De eerste steen
De eerste steen
Als Marten voor de eerste keer een voetbalwedstrijd in het stadion bijwoont, is hij meteen verkocht. Hij koopt een seizoenkaart en samen met zijn vriend John... »
 
 
 
 
 

Moord in de Dom
Moord in de Dom
Vincent Brinkhof, een aantrekkelijke, populaire student die zingt in de Domcantorij in Utrecht, wordt vermoord aangetroffen in de Dom. De leden van de Domcan... »
 
 
 
 
 

Gijzeling
Gijzeling
Jeroen en zijn zus Edith brengen met hun ouders de vakantie door op het eiland Canthaar. Niets lijkt een ontspannen vakantie in de weg te staan: Canthaar hee... »
 
 
 
 
 

Goudkust United!
Goudkust United!
Het is onrustig in Goudkust. De gemeente heeft plannen voor een buslijn dwars door de wijk, en alle buurtbewoners zijn in rep en roer. Ze werpen een blokkade... »
 
 
 
 
 

Actiepakket Literatour YA
Actiepakket Literatour YA
Actiepakket voor Literatour / YA boekenweek 2016<br/>Bevat de volgende titels:<br/>9789025111694 Webcamgirls<br/>9789025112196 YoungStars<br/>9789025112509 U... »
 
 
 
 
 

Crisis
Crisis
Maikel heeft de dagen in de gevangenis afgeteld. Nu is hij weer vrij en het leven lacht hem toe.. maar niet heus. Hij voelt zich zwaar onzeker. Dat zijn klas... »
 
 
 
 
 

Oranjekoorts in Goudkust
Oranjekoorts in Goudkust
Tijdens het WK voetbal is iedereen in Goudkust in oranjestemming. ’s Avonds kijken ze met z’n allen naar de wedstrijden en alle huizen zijn versierd (nou j... »