Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leerling en Meester
Leerling en Meester
Leerling en Meester is het eerste deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Zieners. Een klassieker op het gebied van de moderne fantasy.Als bastaardzoo... »
 
 
 
 
 

Leerling en meester
Leerling en meester
<p><span style="font-size: x-small; font-family: AGaramondPro-Regular;"><span style="font-size: x-small; font-family: AGaramondPro-Regular;"><span style="fon... »
 
 
 
 
 

Nevare 02
Nevare 02
Im Bann der Magie »
 
 
 
 
 

Drachenhüter
Drachenhüter
 »
 
 
 
 
 

Het Dolende Schip
Het Dolende Schip
Het Dolende Schip is het tweede deel van Robin Hobbs trilogie De Boeken van de Levende Schepen, haar tweede trilogie na de wereldwijde bestseller De Boeken v... »
 
 
 
 
 

De gouden nar
De gouden nar
<p><em>De gouden Nar</em> is het tweede deel van Hobbs reeks <em>De Boeken van de Nar</em> en het vervolg op <em>De oproep van de Nar</em>, waarin ze de avon... »
 
 
 
 
 

City Of Dragons
City Of Dragons
Volume Three Of The Rain Wilds Chronicles »
 
 
 
 
 

Drakenstad
Drakenstad
In De Kronieken van de Wilde Regenlanden keert Robin Hobb terug naar de wereld van De Boeken van de Levende Schepen en De Thuiskomst. De Kronieken zijn een ... »
 
 
 
 
 

Ship Of Magic
Ship Of Magic
The liveship Vivacia is about to undergo her quickening, as Althea Vestrit's father is carried to her deck in his death-throes. Althea waits with awe and ant... »