Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

1000x Schaatsen
1000x Schaatsen
Na 1000x Tour de France en na 1000x Oranje wordt de succesreeks voortgezet: 1000x Schaatsen (inclusief Elfstedentocht). Meer dan duizend quotes, anekdotes, d... »
 
 
 
 
 

Linkshandig
Linkshandig
Hallo linkshandige.In dit superleuke slimme boekje ontdek je precies wat jou zo enorm talentvol en origineel maakt – en waarom. Als linkshandige in een rec... »
 
 
 
 
 

Het lingeriedenken
Het lingeriedenken
Viva, Panorama, Bright, Elle en Libelle we kennen ze allemaal. Maar hoe worden deze tijdschriften gemaakt en welke moderne communicatietechnieken en -ideeë... »
 
 
 
 
 

Koeman Compleet
Koeman Compleet
Hij speelde voor zowel PSV, Ajax , Barcelona als Feyenoord en was er naderhand ook trainer, een unicum. Als speler waren zijn vrije trap wereldwijd even gevr... »
 
 
 
 
 

Alle dagen prinsjesdag
Alle dagen prinsjesdag
Schrijver Rob van Vuure en katten, een verhaal apart. Zeg maar gerust: twintig verhalen apart. Twintig met zorg geselecteerde columns over Sam, Sok, Poekie, ... »
 
 
 
 
 

Beter speechen
Beter speechen
Ken je doelgroep' is de belangrijkste voorwaarde voor een succesvol tijdschrift. Hetzelfde geldt voor een goede speech. Een succesvolle toespraak begint met ... »
 
 
 
 
 

Pas op, u wordt verleid!
Pas op, u wordt verleid!
De schappen in de boekhandels liggen vol: nooit eerder werden er zoveel tijdschriften gemaakt. Terwijl een blad als LINDA. een instantsucces wordt, zijn tijd... »
 
 
 
 
 

De 120 miljoen van Lewis en Max
De 120 miljoen van Lewis en Max
Alle snelheidsrecords. Alle pitstoprecords. De jongste, de oudste winnaars. De langste race, de kortste race. De gevaarlijkste circuits. De schandalen. De vr... »
 
 
 
 
 

1000x Tour de France
1000x Tour de France
Duizend keer Tour de France? Misschien wat veel? Neen, want meer dan 100 jaar Tour de France staat garant voor zoveel anekdotes, emoties, cijfers en gesprek... »