Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De geboorte van een oma
De geboorte van een oma
Waar begint een mens? Waar begint een nieuw leven? Bij de geboorte? De samensmelting van een zaadje en een ei? Als een verlangen?Als Rita Spijker hoort dat z... »
 
 
 
 
 

Kreukherstellend - grote letter uitgave
Kreukherstellend - grote letter uitgave
Esmee is een getrouwde vrouw, die niet weet hoe ze de leegte in haar leven moet vullen nadat haar zoon en dochter op kamers zijn gaan wonen. Ze zoekt haar he... »
 
 
 
 
 

Renate
Renate
De langverwachte opvolger van Tussen zussen.Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar t... »
 
 
 
 
 

Renate
Renate
De langverwachte opvolger van Tussen zussenRenate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar tw... »
 
 
 
 
 

Ver van mij
Ver van mij
Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar recent overleden man te verwerken. Ze probeert te genieten van de jonge Gambiaans... »
 
 
 
 
 

Tussen zussen
Tussen zussen
Tussen zussen vertelt over vier zussen die op een kruispunt in hun leven staan. Renate, de oudste, is gescheiden en heeft als halfzus nog steeds een moeizame... »
 
 
 
 
 

Pakket 3=2 Kreukherstellend
Pakket 3=2 Kreukherstellend
2 Kreukherstellend=Pakket 3=2 Kreukherstellend »
 
 
 
 
 

Licht op mijn huid
Licht op mijn huid
Na haar vaders dood keert Moon terug naar het huis waar ze is opgegroeid. Binnen enkele maanden wonen er drie mannen bij haar op de landelijk gelegen hoeve: ... »