Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slimme Rick
Slimme Rick
Boek voor hoogbegaafde kinderen met na elk hoofdstukken vragen.Rick kijkt uit het raam. Op de achtergrond hoort hij zijn juf praten, maar buiten ziet hij hoe... »
 
 
 
 
 

Ik ben een kind, gelukkig en gevoelig hoogbegaafd
Ik ben een kind, gelukkig en gevoelig hoogbegaafd
4e druk. Dit boek is een samenvoeging van de boeken 'Gelukkig hoogbegaafd' en 'Gevoelig hoogbegaafd', aangevuld met een hoofdstuk over hoogbegaafde meisjes.G... »
 
 
 
 
 

Slimmer met Rick
Slimmer met Rick
Werkboek Slimmer met Rick bestaat uit een verzameling opdrachten die passen bij het kinderboek Slimme Rick. De opdrachten versterken de beleving van het verh... »
 
 
 
 
 

Gelukkig hoogbegaafd
Gelukkig hoogbegaafd
Hoogbegaafde kinderen hebben niet alleen een hoog IQ, ze zijn ook extra gevoelig en creatief. Ze aanschouwen de wereld op hun eigen manier. Door deze kindere... »
 
 
 
 
 

Slimme Rick
Slimme Rick
Rineke Derksen, bekend van het boek Gelukkig hoogbegaafd, schreef speciaal voor hoogbegaafde kinderen het boek Slimme Rick.Rick verveelt zich snel op school.... »
 
 
 
 
 

Gevoelig hoogbegaafd
Gevoelig hoogbegaafd
Door middel van de praktijkverhalen in Gevoelig hoogbegaafd geeft de auteur meer inzicht in hoe volwassenen een betere begeleiding kunnen geven aan gevoelig ... »