Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

BiertjeDrinken.nl
BiertjeDrinken.nl
Dit boek helpt jou beter gevonden te worden en zichtbaarder te zijn op Social Media -kanalen zoals LinkedIn, YouTube en Instagram.Samen met Rick Hermanussen ... »
 
 
 
 
 

Boekking.nl Manuscript
Boekking.nl Manuscript
Dit is de compacte blauwdruk om te starten met jouw eigen boek. Bij het kopen van dit notitieboek kun je een belafspraak maken met Rick Hermanussen.Neem cont... »
 
 
 
 
 

Hermanuscript
Hermanuscript
***** PAS OP, INCLUSIEF VIP-PROGRAMMA *****Neem contact op met Rick Hermanussen over het VIP-programma. Dat mag voordat het je het überhaupt koopt, maar ook... »
 
 
 
 
 

Copywriter
Copywriter
Nee, ik ga niet de gedragswetenschappelijke kant op met de trucs van Chialdini. Cialdini's beïnvloedingstechnieken of overtuigingsprincipes zijn gericht op ... »
 
 
 
 
 

How to become the best Project Manager
How to become the best Project Manager
Om meer dan 200 projecten te kunnen managen, is een diepe betrokkenheid bij alle partijen cruciaal. Iedereen moet het tijdschema weten, wat de prioriteit hee... »
 
 
 
 
 

Het CMS notitieboek
Het CMS notitieboek
Deze vaardigheden zijn de gouden triangel om meer producten en diensten te verkopen. Zo kun je met betere copywriting sterkere teksten schrijven die aanzette... »
 
 
 
 
 

Copywriter
Copywriter
Het boek voor elke copywriter, tekstschrijver, online marketeer, websitebouwer en zelfs ondernemers.Dit boek gaat niet in op de gedragswetenschappelijke kant... »
 
 
 
 
 

Copywriter Boek
Copywriter Boek
Beginnen met copywriting? Ben jij een startende copywriter of wil je je verdiepen in het vakgebied? Dit boek is voor iedereen die schrijft of teksten goedkeu... »
 
 
 
 
 

Hoe word ik de beste websitebouwer
Hoe word ik de beste websitebouwer
NOITITIEBOEK: Vroeger maakte ik ook websites en deed ik amper aan content creatie, SEO, SEA en andere termen uit de marketingboeken. Hedendaags is het crucia... »
 
 
 
 
 

Copywriter
Copywriter
Na zoveel copywriting-boeken is er nu een ultiem boek waarmee je ontdekt:1. Hoe jij op de meest gemakkelijke manier beter weet te schrijven voor teksten op j... »