Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Loco maxi
Loco maxi
 »
 
 
 
 
 

3 Ik leer lezen
3 Ik leer lezen
Mini Loco betekent urenlang speelplezier. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al zelfstandig met de Mini Loco doos en de boekjes werken.
Het allerleukste leerspel
M... »
 
 
 
 
 

Provincie Overijssel
Provincie Overijssel
In Overijssel ligt het dorpje Giethoorn. Wist je datje in het oude deel van dit dorpje alleen maar magvaren en wandelen? De oude bruggetjes en smallekanaaltj... »
 
 
 
 
 

Foeksia de miniheks
Foeksia de miniheks
 »
 
 
 
 
 

Luister dan
Luister dan
Woedend is Stella als ze hoort dat haar moeder meer gaat werken. 'Ik kan beter bij oma wonen,' schreeuwt ze, 'werkgekken!'Ze pikt het niet meer, altijd allee... »
 
 
 
 
 

Sluizen en gemalen
Sluizen en gemalen
Je moet er niet aan denken: grote stukken land onderwater door overstromingen. De kans dat zoiets gebeurtis gelukkig heel klein, want ons land is goed voorbe... »
 
 
 
 
 

Taal
Taal
 »
 
 
 
 
 

Villia alfabet groen 2 set 4 delen
Villia alfabet groen 2 set 4 delen
VillA Alfabet Groen serie 2, 4 delen. Deze set bevat de boeken: Luister dan!, De groene vijand, De Milde Maerten en De schat van Ratep.VillA Alfabet Groen: v... »
 
 
 
 
 

Hockey
Hockey
Maak jij een prachtige flats? Of weet je wat je moet doen bij een bully? Dan zit je vast bij hockey, net als meer dan 150.000 andere kinderen in Nederland en... »
 
 
 
 
 

Overijssel
Overijssel
In de provincie Overijssel vind je prachtige natuurgebieden met zeldzame dieren en planten. In Deventer kun je een reis terug in de tijd maken. En weet jij w... »