Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eigen schuld
Eigen schuld
In twee seconden kan alles veranderen.Lynn lette heel even niet op, en daardoor belandde Royce in het ziekenhuis. Hij is ernstig gewond. Lynn wordt overspoel... »
 
 
 
 
 

Gevangen vogel
Gevangen vogel
Het is oorlog. De dertienjarige Nina vlucht naar haar oom in Twente, omdat haar ouders opgepakt zijn. Is haar vader echt een moordenaar? Heeft hij een verzet... »
 
 
 
 
 

Oproep gemist
Oproep gemist
Robin is 17 en werkt in een electronica-winkel. Op een dag stapt er een jongen de winkel binnen om een video-game te kopen. De jongen is vergezeld van een ma... »
 
 
 
 
 

Het pistool
Het pistool
Het is zomer 1945, een broeierige zomer waarin de Tweede Wereldoorlog nog na smeult. De veertienjarige Jan heeft een groot geheim: hij heeft het pistool van ... »
 
 
 
 
 

Er mag zoveel niet
Er mag zoveel niet
Het vervolg op Het pistool is opnieuw een spannend boek dat intrigerende vragen oproept. Voor lezers vanaf 14 jaar.September 1945. De Tweede Wereldoorlog zin... »
 
 
 
 
 

De E van Eva
De E van Eva
Het vervolg op 'Het pistool' en 'Er mag zoveel niet'. Een verhaal over geheimen, verraad, vriendschap en vertrouwen. Vanaf 14 jaar. 1946 is een verwarrend en... »
 
 
 
 
 

Speel voor mij
Speel voor mij
1965. De Almelose Ellis (16) vindt een babyslofje in de jaszak van haar moeder, die in Amsterdam bij een tramongeluk om het leven kwam. Het slofje leidt haar... »
 
 
 
 
 

De zolder
De zolder
Tessa krijgt nieuwe buren. Haar verbazing is groot als blijkt dat het het gezin is van haar klasgenoot Kelly en haar knappe broer Martin. Maar dat is niet he... »
 
 
 
 
 

Het Ragini team
Het Ragini team
Het Raginiteam:<br/><br/>Ralf<br/>Is gek op dieren, en supertrots op de puppy’s van zijn hond Syra. Dat zijn klasgenoten hem Vetje noemen, vindt hij vette p... »