Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Revisor
Revisor
Drie bloedbaden, twee verkeersongelukken, een aanslag, vallende mensen. En toch is het niet de dood, maar de zorg die spanning brengt. Met werk van Jan van M... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Nieuwe geluiden! In het meinummer van Revisorstaat, naast werk van bekendere namen als RuthLasters (Herman de Coninckprijs), Marc Reugebrink(Gouden Uil) en L... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
De naoorlogse grote auteurs blijven ook leven onderjonge schrijvers. In dit zomerse nummer vanRevisor laten onder anderen Annelies Verbeke,Frank Heinen, Pers... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Over revolutie hoef je de loze zielen niets te vertellen. Nee, want ze proberen ons te intimideren. De ruïne van de daden, gemorst in een stoffig, gedempt u... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
 »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
65 jaar geleden werd A.F.Th. van der Heijden geboren, 38 jaar geleden debuteerde hij als Patrizio Canaponi in Revisor. Dit najaar laten de volgende generatie... »
 
 
 
 
 

Revisor
Revisor
Het hondje van Lucky Luke, een gijzelaar gevangen in de woestijn, de week van Julia Robert's, braandhaarden in de verre verte, downtown San Francisco, het zw... »