Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De hoogvlieger
De hoogvlieger
Een bizar incident boven het Vaticaan. Een wereldwijde kettingreactie van aanslagen.Een jonge leerkracht loopt het plein van het Vaticaan op. Een paar minute... »
 
 
 
 
 

Het voordeel van de twijfel
Het voordeel van de twijfel
Iedereen die gelooft twijfelt ook wel eens. Reinier en Corjan ook. Zij gingen samen dieper graven naar hoe dat nou komt. Waar komt die twijfel vandaan? Kun j... »
 
 
 
 
 

Denkstof studies
Denkstof studies
Denkstof bevat 15 meeslepende overdenkingen door jonge topsprekers: Rikko Voorberg, JoĆ«lle Rothuizen, Francien van der Valk, Corjan Matsinger en Reinier Son... »
 
 
 
 
 

De vraag
De vraag
 »
 
 
 
 
 

Het goede leven
Het goede leven
Over gloeiende wangen, lekker eten, baken in de zon, mooie auto;s, klussen aan je huis, schoffelen in de tuin... en God. »
 
 
 
 
 

Weet je?
Weet je?
 »
 
 
 
 
 

Het leven
Het leven
Waarom werd God mens, in Jezus? Welke gevolgen heeft zijn komst op aarde voor het kwaad en voor ons?<br/>Dit boekje brengt je dicht bij het grootste mysterie... »
 
 
 
 
 

Gids voor de laatste dagen
Gids voor de laatste dagen
Onlangs werd de beruchte Doemdagklok verschoven naar 2 voor 12. Zo dichtbij is het einde van de wereld, volgens een groep experts. Veel mensen maken zich ind... »
 
 
 
 
 

Je vindt ze overal
Je vindt ze overal
Welk nut heeft theologie? Doet denken over God ertoe in onze huidige cultuur? Misschien kun je deze vraag nog wel het beste stellen aan wie wel theologie stu... »
 
 
 
 
 

Bijbelse geschiedenis in woord en beeld
Bijbelse geschiedenis in woord en beeld
Deel 10 gaat over het ontstaan van de Bijbel zelf. Over geen enkel anderboek is zoveel nagedacht, geschreven en ruzie gemaakt. Er zijn oorlogen omgevoerd en ... »