Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Brits bakboek
Brits bakboek
In <i>Brits bakboek</i>, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en har... »
 
 
 
 
 

Pride & Pudding
Pride & Pudding
<p>Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in <i>Pride and Pudding</i> mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en ve... »
 
 
 
 
 

De Hofkamer
De Hofkamer
<p>Het verhaal van Den Wolsack begint in de vijftiende eeuw: Antwerpen was een belangrijk centrum voor de wolnijverheid en de wijk functioneerde bijna vier e... »
 
 
 
 
 

Authentieke Belgische cafés
Authentieke Belgische cafés
Dit boek is een ode aan de authentieke cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pintjes... »
 
 
 
 
 

Abdij van Herkenrode
Abdij van Herkenrode
<p>Rijkste vrouwenabdij</p><p>De Abdij van Herkenrode staat stevig in de West-Europese geschiedenis verankerd. We laten ons licht schijnen op 600 jaar cister... »
 
 
 
 
 

Kasteel van Laarne
Kasteel van Laarne
<p>1294: een oorkonde maakt voor het eerst melding van 'int hof te Laerne'. De eerste steen van deze middeleeuwse waterburcht wordt dus meer dan 700 jaar gel... »
 
 
 
 
 

Molen van Hoeke
Molen van Hoeke
 »
 
 
 
 
 

Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honing... »
 
 
 
 
 

Van scone tot teacake
Van scone tot teacake
In<i> Van Scone tot Teacake</i>, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoe... »
 
 
 
 
 

Van wafel tot koek
Van wafel tot koek
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honing... »