Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Barsten in de stad
Barsten in de stad
Artie Cohen wordt opgeroepen: op het strand van Brooklyn is een stapeltje met bloed besmeurde kinderkleding gevonden. Tegen zijn wil wordt Artie meegezogen i... »
 
 
 
 
 

Red Hot Blues
Red Hot Blues
 »
 
 
 
 
 

Bloody London
Bloody London
As New York basks in a fine Indian summer no one notices the feral teenagersin Central Park or the homeless living by the river. Certainly noone connectsthem... »
 
 
 
 
 

Heelhuids
Heelhuids
'Artie Cohen is een detective die elke vrouw in haar bed zou willen vinden.' -The Guardian
'Noir entertainment van grote klasse.' -The lndependent
In opdrach... »
 
 
 
 
 

Disturbed Earth
Disturbed Earth
An Artie Cohen Mystery »
 
 
 
 
 

Koud vuil
Koud vuil
Dinsdag 5 juli. Politieman Artie Cohen ligt met zijn veertienjarige neefje Billy Farone op het strand van Coney Island. Billy heeft twee weken verlof van het... »
 
 
 
 
 

Heelhuids
Heelhuids
In opdracht van een verzekeringsmaatschappij reist de New Yorkse detective Artie Cohen naar Parijs. Zijn vriendin Lily is hem al vooruitgereisd. Artie is op ... »
 
 
 
 
 

Londengrad
Londengrad
De New Yorkse politieman-met-Russische-roots Artie Cohen vindt in een speeltuin in Brooklyn een dood meisje, dat vastgetapet is aan een schommel. Algauw komt... »
 
 
 
 
 

Red Mercury Blues
Red Mercury Blues
 »
 
 
 
 
 

Hot Poppies
Hot Poppies
A murder in New York's diamond district; a dead Chinese girl with a photograph in her pocket; a fire in a sweatshop in the city's swarming Chinatown; and the... »