Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

PUUR! Familyplanner
PUUR! Familyplanner
De PUUR! familyplanner is je papieren geheugen voor heel 2019. Een nog onbeschreven jaar vol mogelijkheden om nieuwe avonturen te beleven, nieuwe mensen te o... »
 
 
 
 
 

Compactgids Kruiden
Compactgids Kruiden
<p>Deze handige en handzame natuurgidsen zijn een schot in de roos voor elke natuurliefhebber. In 'Kruiden' vind je de alles over kruiden en hoe je ze kan ge... »
 
 
 
 
 

Ardennen
Ardennen
time to momo Ardennen : 40 Trips in de ArdennenNatuur, Avontuur & CultuurBossen, Bier & BuitenlevenGrensland, Gemoedelijk & GezelligVergeet die vakantie ver ... »
 
 
 
 
 

365 x leukedingendoen
365 x leukedingendoen
Het hele jaar door leuke dingen doen, dat wil iedereen wel! De nieuwste... »
 
 
 
 
 

Compactgids Paddenstoelen
Compactgids Paddenstoelen
<p>Deze handige en handzame natuurgidsen zijn een schot in de roos voor elke natuurliefhebber. In 'Paddenstoelen' vind je alles over eetbare en giftige padde... »
 
 
 
 
 

PUUR! Magazine
PUUR! Magazine
Kom eens uit je hoofd, hoe vaak hoor je dat niet? En het is waar dat we vaak vastzitten in nadenken, terwijl het juist zo goed kan werken om gewoon te doen. ... »
 
 
 
 
 

Gelderse pot
Gelderse pot
In dit kookboekje vindt u een verzameling typisch Gelderse lekkernijen, waaronder balkenbrij, knorrepot en Arnhemse meisjes en wetenswaardigheden over deze p... »
 
 
 
 
 

Mariakalender 2023
Mariakalender 2023
<p>De Mariakalender verschijnt sinds mensenheugenis aarlijks als klein blokje op een kartonnen achterschild. Op verzoek van velen is de leesletter flink verg... »
 
 
 
 
 

Mariakalender 2020 (set 3 exemplaren)
Mariakalender 2020 (set 3 exemplaren)
<p>De ‘Mariakalender 2020’ is een dag-scheurkalender die een jaar lang vaste dagelijkse informatie biedt: dag, datum, kerkelijke en wereldlijke feest- en... »
 
 
 
 
 

Compactgids Vlinders
Compactgids Vlinders
<p>Deze handige en handzame natuurgidsen zijn een schot in de roos voor elke natuurliefhebber. In 'Vlinders' vind je alles over rupsen en vlinders én waar j... »