Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nieuw begin
Nieuw begin
Fysiotherapeute Evie Blanchard merkt dat ze haar werk na een tragische gebeurtenis niet meer kan opbrengen. Ze verhuist naar het kleine plaatsje Hope’s Cr... »
 
 
 
 
 

Hope's Crossing
Hope's Crossing
(1) TUSSEN HOOP EN LIEFDE - Tijd voor romantiek heeft Claire Bradford niet. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en haar ... »
 
 
 
 
 

Een fantastisch uitzicht
Een fantastisch uitzicht
Alex’ droom komt uit wanneer ze haar eigen restaurant begint. Voor een serieuze relatie heeft ze het dus veel te druk, maar een beetje flirten met de aantr... »
 
 
 
 
 

Tussen hoop en liefde
Tussen hoop en liefde
Tijd voor romantiek heeft Claire Bradford niet. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste vo... »
 
 
 
 
 

Saving Grace
Saving Grace
 »
 
 
 
 
 

Kerstspecial
Kerstspecial
(1) DIE ENE KERSTKAART... - In een opwelling stuurt Ruth een kerstkaart naar een willekeurige soldaat in Afghanistan. Een schot in de roos, want het klikt on... »
 
 
 
 
 

Op weg naar geluk
Op weg naar geluk
Is dat echt haar dochter, die daar stralend op een paard zit? Christa heeft het meisje niet meer zo blij gezien sinds ze in een rolstoel belandde, vijf maand... »
 
 
 
 
 

Verleidelijk Anders
Verleidelijk Anders
 »
 
 
 
 
 

Jubileumspecial - Eindeloos geluk
Jubileumspecial - Eindeloos geluk
<em>Harlequin bestaat 45 jaar! Om dat te vieren, hebben we een heerlijke bundel voor u samengesteld met verhalen van vier van onze favoriete auteurs. </em><b... »