Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Logisch Logistiek
Logisch Logistiek
Dit theorieboek is uitgevoerd in softcover, met compacte, actuele, concreteen goed leesbare teksten. <br/><br/>Het boek start met een module met basiskennis ... »
 
 
 
 
 

Het salestraject
Het salestraject
Met de methode Scoren.info word je opgeleid voor een breed en boeiend vakgebied. Van Commercieel medewerker tot Junior accountmanager, Vestigingsmanager groo... »
 
 
 
 
 

Werken in de detailhandel, goederen komen binnen
Werken in de detailhandel, goederen komen binnen
Dit theorieboek kan ingezet worden in het eerste jaar van de detailhandelopleidingen niveau 2. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan de orde met be... »
 
 
 
 
 

Ambitie.info
Ambitie.info
Dit boek wordt gebruikt tijdens de detailhandelsopleiding niveau 2 en bevat zowel theorie als opdrachten. De opdrachten staan achter elk hoofdstuk. Ook zij... »
 
 
 
 
 

307
307
voor verzorgenden en verpleegkundigen »
 
 
 
 
 

Kort-VZ
Kort-VZ
 »
 
 
 
 
 

Economie en recht
Economie en recht
In dit opdrachtenboek staan oefenopdrachten die horen bij het boek Economie en Recht (978 90 3721 053 8). Hierin staan extra opdrachten over de onderwerpen:<... »
 
 
 
 
 

Juridisch beheer
Juridisch beheer
In het boek Juridisch beheer komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: inleiding in het recht, overeenkomsten, ondernemingsvormen, vermogensaspecten van... »
 
 
 
 
 

Ondernemen
Ondernemen
Ambitie.info. Het theorieboek Verkopen kan ingezet worden in eerste jaar van de... »