Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

1 vmbo/LWOO
1 vmbo/LWOO
 »
 
 
 
 
 

Een kwestie van smaak
Een kwestie van smaak
De jeugdliteratuur mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. In de scholen is de kennismaking met jeugdboeken een vast onderdeel in het programma.... »
 
 
 
 
 

Vwo 2
Vwo 2
Globe literatuur voor de tweede fase ; Nederlands voor de tweede fase »
 
 
 
 
 

3 vwo
3 vwo
modulair Nederlands. Op niveau onderbouw 9789006104554 Dit werkboek van Op niveau... »
 
 
 
 
 

1 Vmbo KGT
1 Vmbo KGT
Op niveau onderbouw biedt een heldere en duidelijke structuur o.a.door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen.
Op niveau onderb... »
 
 
 
 
 

Vwo
Vwo
Harry Mulisch, Rascha Peper, Maarten 't Hart en Ronald Giphart. Bekende schrijvers van wie je vast wel eens hebt gehoord. Waar schrijven ze over? Wat voor so... »
 
 
 
 
 

3 vmbo-k
3 vmbo-k
Dit werkboek van Op niveau onderbouw/bovenbouw is een waardevolle aanvulling op het basisboek. Elk blok begint met een overzicht van wat de leerling moet wet... »
 
 
 
 
 

3 Vwo
3 Vwo
<i>Op niveau onderbouw/bovenbouw</i> biedt een heldere en duidelijkestructuur o.a. door functioneel kleurgebruik voor theorie en de verschillende paragrafen.... »
 
 
 
 
 

1 Havo Vwo
1 Havo Vwo
Dit differentiatiewerkboek van Op niveau onderbouw is een waardevolle aanvulling op het basisboek.
Elk blok begint met een overzicht van wat de leerling moet... »
 
 
 
 
 

2 Vmbo-T Havo
2 Vmbo-T Havo
Dit differentiatiewerkboek van Op niveau onderbouw/bovenbouw is een waardevolle aanvulling op het basisboek. Elk blok begint met een overzicht van wat de lee... »