Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vormen
Vormen
Dit leerboekje is een ideale eerste<br/>kennismaking met vormen en heeft<br/>spannende elementen die peuters<br/>kunnen aanraken en voelen.<br/> »
 
 
 
 
 

Cijfers
Cijfers
Dit leerboekje is een ideale eerste<br/>kennismaking met cijfers en heeft<br/>spannende elementen die peuters<br/>kunnen aanraken en voelen. »
 
 
 
 
 

Mijn grote lichaamsboek
Mijn grote lichaamsboek
Met dit interactieve boek<br/>leren kinderen spelenderwijs alles<br/>over het menselijk lichaam,<br/>zowel vanbinnen als vanbuiten.<br/>Handig voor een spree... »
 
 
 
 
 

Mijn eerste 100 boerderijwoorden
Mijn eerste 100 boerderijwoorden
Laat je kind kennismaken<br/>met de wonderlijke wereld<br/>van de boerderij. In dit boek<br/>staan de namen van meer dan<br/>100 boerderijdingen. »
 
 
 
 
 

Eerste woorden puzzelboek
Eerste woorden puzzelboek
Eerste woorden helpt kinderen met het<br/>ontwikkelen van hun woordenschat. Met de<br/>omdraaikaartjes kunnen kinderen puzzelen,<br/>memory spelen en dingen ... »
 
 
 
 
 

Granja Animada / Farm Iq
Granja Animada / Farm Iq
Granja animada / Picture Pops Farm »
 
 
 
 
 

Woorden
Woorden
Dit leerboekje is een ideale eerste<br/>kennismaking met woorden en heeft<br/>spannende elementen die peuters<br/>kunnen aanraken en voelen. »
 
 
 
 
 

Mijn grote ruimteboek
Mijn grote ruimteboek
Leer alles over ruimtevluchten<br/>en astronauten, andere planeten,<br/>zonnestelsels en nog veel meer in dit<br/>fantastische interactieve ruimteboek.<br/>H... »