Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sergiology
Sergiology
Topkok Sergio Herman maakt een kunstobjectboek samen met twee van de beste fotografen van Europa: culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan... »
 
 
 
 
 

Sergio een culinair object
Sergio een culinair object
Sergio Herman 35 jaar 2 Michelinsterren Nederland is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe lichting chefkoks in Europa. Zijn culinaire ho... »
 
 
 
 
 

Chic!
Chic!
Kook Ze! Chic is het tweede nummer na Kook Ze! Snel in de nieuw opgestarte boekazine reeks van Tony Le Duc.In dit tweede nummer tonen we een selectie van ch... »
 
 
 
 
 

Curry's & Korma's
Curry's & Korma's
35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren Vlaamse stoverijen worden traditioneel s winters gegeten. Exotische stoverijen zoals currys biryanis en korm... »
 
 
 
 
 

Tony le Duc
Tony le Duc
foof photography since 1985. Het oeuvre van Tony Le Duc, pionier op het vlak van de internationale... »
 
 
 
 
 

Tarte tatin & ander zoet gebak
Tarte tatin & ander zoet gebak
35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren In de oudheid werden de eerste koeken en taarten gebakken tussen primitieve wafelijzers op basis van meel en... »
 
 
 
 
 

Knack restaurantgids
Knack restaurantgids
 »
 
 
 
 
 

Focaccia & Ciabatta
Focaccia & Ciabatta
35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren De zonnige Italiaanse keuken is bij ons enorm populair en daar speelt brood een belangrijke rol in. Tot de s... »
 
 
 
 
 

Knack Restaurantgids
Knack Restaurantgids
 »