Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

KOOKAGENDA PIET HUYSENTRUYT 2011
KOOKAGENDA PIET HUYSENTRUYT 2011
Onmisbaar voor elke keukenpietEen praktische weekagenda met 26 nieuwe onuitgegeven recepten van topchef Piet Huysentruyt Boordevol nuttige tips om van elk re... »
 
 
 
 
 

Piet gepeperd
Piet gepeperd
<p>Het leven van Piet Huysentruyt laat zich perfect vertellen en vertalen in gerechten. Elk gerecht is een belangrijk moment in zijn leven, of het nu gaat om... »
 
 
 
 
 

Carnet de cuisine Piet Huysentruyt
Carnet de cuisine Piet Huysentruyt
Piet Huysentruyt doet het verhaal van zijn jeugd aan de hand van pittige anekdotes en heerlijk authentieke gerechten.

Piet grasduint in de recepten van zi... »
 
 
 
 
 

De perfecte keukenagenda
De perfecte keukenagenda
Ben je ook op zoek naar lekkere, eenvoudige en toch creatieve gerechten voor elke dag? In De Perfecte Keuken Agenda bundelt Piet Huysentruyt voor het eerst d... »
 
 
 
 
 

Lekker thuis
Lekker thuis
de lekkerste recepten van Piet en Mimi »
 
 
 
 
 

Hapjes en soepen
Hapjes en soepen
<p>60 recepten van hapjes en soepen voor heel veel kookplezier</p> <p>Overheerlijke gerechten van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verk... »
 
 
 
 
 

Bbq
Bbq
?Lekker kokkerellen boven een zelf gestookt vuur: met het krieken van de lente willen we graag weer naar buiten om vrienden en familie te vergasten op een on... »
 
 
 
 
 

SOS Piet XL
SOS Piet XL
<p>In het najaar van 2022 kwam het langverwachte nieuwe seizoen <em>SOS Piet</em> op de buis en de reeks was meteen weer een schot in de roos met meer dan 40... »
 
 
 
 
 

Koken met liefde
Koken met liefde
 »
 
 
 
 
 

SOS Piet X
SOS Piet X
De ultieme SOS Piet! Het is schitterend geweest: 18 seizoenen lang SOS Piet op de buis en 6 SOS Piet-boeken, een nooit eerder vertoond megasucces in het tele... »