Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Complot tegen Amerika
Complot tegen Amerika
Toen luchtvaartheld Charles A. Lindbergh bij de verkiezingen van 1940 Franklin Roosevelt verpletterde, sloeg inelke joods familie in Amerika de angst toe. Li... »
 
 
 
 
 

Verontwaardiging
Verontwaardiging
Amerika 1951, het tweede jaar van de Koreaanse Oorlog. Marcus Messner, een ijverige, gezagsgetrouwe en gevoelige jongen uit Newark, New Jersey, begint aan zi... »
 
 
 
 
 

Alleman
Alleman
Philip Roth volgt de lotgevallen van zijn alleman vanaf zijn eerste, aangrijpende confrontatie met de dood tijdens een zomer in zijn jeugd op een idyllisch s... »
 
 
 
 
 

Het contraleven
Het contraleven
De twee broers Zuckerman breken radicaal met het verleden door in een andere omgeving een nieuw leven te beginnen. Henry ontvlucht in een postoperatieve depr... »
 
 
 
 
 

Everyman
Everyman
Illusionslos erzhlt Philip Roth in seinem Kurzroman von 2006 deutscher TitelJedermann der ihm zum dritten Mal nach 1993 und 2001 den PENFaulkner Awardfor Fic... »
 
 
 
 
 

The Plot Against America
The Plot Against America
a Novel »
 
 
 
 
 

Philip Roth: Novels And Other Narratives, 1986-1991
Philip Roth: Novels And Other Narratives, 1986-1991
Novels & Other Narratives 1986-1991, the Facts: a Novelist's Autobiography Deception, Patrimony: a True Story »
 
 
 
 
 

Sabbaths theater
Sabbaths theater
Sabbaths theater is een van de meest gedurfde romans in het oeuvre van Philip Roth: choquerend, meedogenloos en weergaloos grappig. Mickey Sabbath, een diabo... »