Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De elfenheuvel omnibus
De elfenheuvel omnibus
Dit dubbeldikke leesboek bundelt deel 3 en deel 4 van<br/>De Elfenheuvel-leesreeks. In deel 3 blijkt dat Mara de amulet<br/>gevonden heeft, maar niet iederee... »
 
 
 
 
 

Beloofd
Beloofd
Wat gebeurde er met Anna voor de reeks begon? Exclusief verhaal, nooit getoond op televisie! 1971. Anna krijgt het blije nieuws van de onverwachte zwangersch... »
 
 
 
 
 

Het grote Kaatje voorleesboek
Het grote Kaatje voorleesboek
<p>Kaatje en haar vrienden beleven geweldige avonturen. Ze houden logeerpartijtjes, verkleden zich voor carnaval, zingen slaapliedjes en picknicken aan zee.<... »
 
 
 
 
 

Kaatje houdt van de herfst
Kaatje houdt van de herfst
<p>Kaatje gaat naar het bos. Samen met haar vrienden zoekt Kaatje kastanjes, ze verzamelt bladeren in de mooiste kleuren en springt in de grootste plassen.</... »
 
 
 
 
 

Kaatje verkleedt zich
Kaatje verkleedt zich
<p>Maskers, tijgerpakken en confetti...</p><p>Kaatje en haar vrienden verkleden zich en beleven grappige avonturen.</p><p>Drie voorleesverhalen met leuke aan... »
 
 
 
 
 

Ella
Ella
Nicolas de Prins is gevallen voor de ogen en ontwapenende charmes van Ella. Maar kan en wil zij zijn liefde beantwoorden?<br/><br/>Ondertussen begint Ella st... »
 
 
 
 
 

De elfenjager
De elfenjager
Saartje weet nu dat Dagmar een elf is. Wanneer ook Wiki zijn geheim ontdekt, begint Dagmar de voordelen te zien. Zij kunnen hem helpen om Oxus te vinden. De ... »
 
 
 
 
 

Alter ego
Alter ego
Wat gebeurde er met Bert nadat hij op het containerschip verdween?

In 2015 vaart Bert Van den Bossche, opgesloten op een containerschip op volle z... »
 
 
 
 
 

De elfenvloek
De elfenvloek
Dagmar ontdekt dat elfenjager Vleugeleers Oxus heeft,maar de baron wil de steen uiteraard niet zomaar afgeven.Integendeel, hij doet een onmogelijk voorstel: ... »
 
 
 
 
 

Omnibus 2
Omnibus 2
het testament van Kortan; de elfenjager . Elfenheuvel. »