Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Duivelsgebroed
Duivelsgebroed
Larborough Head, Yorkshire, Engeland. Een zondagochtend in maart. Bovenop de hoge rotsen bij de zee wordt een oude vrouw in een rolstoel gevonden met een doo... »
 
 
 
 
 

Nasleep
Nasleep
Het lijkt een gewoon huis in een gewone straat, waar gewone mensen wonen. Maar achter de gevel oefent een seriemoordenaar zijn afgrijselijke praktijken uit. ... »
 
 
 
 
 

Verdronken verleden
Verdronken verleden
Tijdens een lange, hete zomer komt Thornfield Reservoir droog te staan, waardoor het dorp Hobb's End aan de vergetelheid wordt onttrokken. Vijftig jaar geled... »
 
 
 
 
 

Woensdagkind
Woensdagkind
Wanneer twee maatschappelijk werkers op een dag bij Brenda Scupham aankloppen, vermoedt ze niets. Ze beweren dat ze aanwijzingen hebben dat haar dochter Gemm... »
 
 
 
 
 

Kil als het graf
Kil als het graf
De carrière van Alan Banks is op een zijspoor beland. Groot is dan ook zijn verbazing als de man die hiervoor verantwoordelijk is, zijn directe chef Jimmy R... »
 
 
 
 
 

Lijdensweg
Lijdensweg
Wanneer de welvarende studente Kirsten wakker wordt in het ziekenhuis heeft ze er aanvankelijk geen enkele herinnering aan hoe ze daar terecht is gekomen. Ze... »
 
 
 
 
 

Vuurspel
Vuurspel
Op een koude ochtend in januari branden twee woonboten in het Eastvale-kanaal af, waarbij twee slachtoffers vallen: Tina, een zeventienjarige drugsverslaafde... »
 
 
 
 
 

Hartzeer
Hartzeer
In 1969 wordt na afloop van een popfestival in Yorkshire – waar naast grootheden als Pink Floyd en Led Zeppelin ook de nieuwe Britse band de Mad Hatters op... »
 
 
 
 
 

Zondeval
Zondeval
Niet ver buiten het dorp Swainshead ligt een vredige, bosrijke vallei, haast verborgen voor de buitenwereld. Maar iemand heeft de rust die er heerst wreed ve... »
 
 
 
 
 

Schijnbeeld
Schijnbeeld
Een paar dagen voor kerstmis wordt 's avonds het lichaam van Caroline Hartley gevonden door haar partner Veronica Shildon. Het is een lieflijk tafereel – h... »