Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op dood spoor
Op dood spoor
Inspecteur Roy Grace leidt het onderzoek naar de perverse moord op de mooie, jonge Katie Bishop. De hoofdverdachte is haar man, Brian, maar in de nacht van d... »
 
 
 
 
 

Doodsangst
Doodsangst
'Doodsangst’( ‘Need You Dead’) is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn.

‘Peter James... »
 
 
 
 
 

Geen rust voor de doden
Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het ... »
 
 
 
 
 

Een dodelijke gok
Een dodelijke gok
Deel 14 in de Roy Grace-serie. Wanneer de zoon van Kipp Brown, succesvol zakenman en gokverslaafde, wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van inspecteur Roy G... »
 
 
 
 
 

Doodsimpel
Doodsimpel
'Doodsimpel' is deel 1 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen lost te lezen zijn.Een macabere grap loopt gruwelijk uit de hand.Michael Harr... »
 
 
 
 
 

Und morgen bist du tot
Und morgen bist du tot
Thriller - Der fünfte Fall für Roy Grace »
 
 
 
 
 

Tot in de dood
Tot in de dood
'Tot in de dood' is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thril... »
 
 
 
 
 

Doodsklok
Doodsklok
Het negende deel in de Roy Grace serie van Peter James.

Bij een roofoverval in Brighton komt de bejaarde bewoonster om het leven. Hoewel de buit miljoenen w... »