Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Boeken
vmbo horeca Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van voorgerechten. Onderwerpen als soepen, sauzen en salpicons komen aan bod, maar ook w... »
Tendens In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok voor- en nagerechten en leert hij welke voor- en nagerechten er zijn, waar deze gerechten van gemaakt wo... »
Werken in de keuken Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt d... »
Kok hoofd- en bijgerechten Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van hoofd- en bijgerechten. Verschillende bereidingen komen aan bod, waaronder vlees- en ... »
vmbo horeca In dit oriëntatiewerkboek maken de leerlingen kennis met het werken in het restaurant en in de keuken. Basisbegrippen als beroepskleding, mastiek en mise-en... »
Tendens HTRV Het materiaal in leerjaar 4 voor het sectorale programma Horeca bestaat uit een map met 8 werkboeken. In elk werkboek staat een werkplek centraal. Bij elke w... »
Horeca; Kok hoofd en bijgerechten II In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofd- en bijgerechten. Aan de hand van afwisselende opdrachten leert hij onder andere over producten al... »