Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kas en Saar vieren Pasen
Kas en Saar vieren Pasen
Het is Pasen! Kas en Saar spelen allerlei leuke spelletjes op school en knutselen paasversiering. Wie komt plots de klas binnen? Een echte paashaas! Hij neem... »
 
 
 
 
 

Eendjes voeren met Fien en Milo
Eendjes voeren met Fien en Milo
Fien en Milo gaan eendjes voeren in het park.<br/>Ze doen hun jas en laarzen aan, en ze nemen brood mee.<br/>In het park is een grote vijver met eendjes, <br... »
 
 
 
 
 

Vriendjes
Vriendjes
Samen spelen is fijn! Met je vriendjes speel je in de zandbak, maak je mooie schilderijen, bouw je een tent, ga je naar het strand en maak je prachtige muzie... »
 
 
 
 
 

9 maanden dagboek
9 maanden dagboek
Pauline Oud met een gloednieuwe lijn invulboeken die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust ... »
 
 
 
 
 

Gevoelens kwartet
Gevoelens kwartet
Dit speldoosje bevat 32 kwartetkaarten en 8 praatkaarten. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar en sluit aan bij de boekenreeks Kriebels in ... »
 
 
 
 
 

Naar zee met Fien en Milo
Naar zee met Fien en Milo
Fien en Milo willen naar zee. De zon schijnt en het is lekker warm buiten.Voor ze vertrekken, nemen ze van alles mee in hun kar.<br/>Fien en Milo kiezen zwem... »
 
 
 
 
 

Kas viert Kerstmis
Kas viert Kerstmis
Kas en papa hebben hun laarzen en dikke handschoenen aan. Ze lopen voorzichtig door de sneeuw. Af en toe glijden ze een beetje uit. Hé, waarom dragen ze een... »
 
 
 
 
 

Mijn kleinkind
Mijn kleinkind
alle mijlpalen van 0 tot 4 jaar . Pauline Oud invulboeken Onze zeer succesvolle reeks invulboeken,... »
 
 
 
 
 

Sem op het potje
Sem op het potje
 »