Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Momentopnamen
Momentopnamen
Doodgaan is de prijs die we betalen voor het grootst denkbare geluk: geboren worden. Dat elk van ons die prijs betalen zal, staat vast. Hoe wij zullen sterve... »
 
 
 
 
 

Oallavag'gi
Oallavag'gi
<p>Wat heeft een tonnetje <em>Witte Reus</em><br/>te maken met een lafhartige dorpsmoord<br/>in Soedan en een onhandige<br/>ontmaagding met een proefrit in<b... »
 
 
 
 
 

Een fijn huwelijk
Een fijn huwelijk
Theatraal haalde Karel de sigaar uit zijn mond, blies een wolk rook de ruimte in en filosofeerde verder. 'Kerstmis is een feest van welbehagen, Miep. Welbeha... »
 
 
 
 
 

Onder doktoren
Onder doktoren
"Hoe ervaart de Nederlandse huisarts zijn vak? 'Ik kan een patiënt vaak niet beter maken, maar zich wel beter laten voélen,' aldus een van hen. Een ander: ... »
 
 
 
 
 

Janssen
Janssen
Onwillekeurig gingen zijn ogen naar het kruisbeeld boven de deur. 'Help me,' prevelde hij, 'help me...' Ondanks dat hij met het geloof niet veel meer ophad, ... »
 
 
 
 
 

Kaal Haar
Kaal Haar
 »
 
 
 
 
 

Oallavag'gi
Oallavag'gi
Wat heeft een tonnetje Witte Reuste maken met een lafhartige dorpsmoordin Soedan en een onhandigeontmaagding met een proefrit ineen Volvo Amazon? Hoe houdene... »