Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Terreur over Texas
Terreur over Texas
 »
 
 
 
 
 

Alias Arendsoog
Alias Arendsoog
<p>Drie vrienden komen in Dorwan aan. Eén van hen begint tegen betaling tekeningen te maken. Hij heeft over aandacht niet te klagen en is pas laat in de avo... »
 
 
 
 
 

Arendsoog in duplo
Arendsoog in duplo
<p>Dit deel bestaat uit twee verhalen:
Het Raadsel van de Rode Rivier:
Arendsoog en Witte Veder ontdekken aan de kant van de Rode Rivier een bijna complete p... »
 
 
 
 
 

Arendsoog en de grote grondroof
Arendsoog en de grote grondroof
<p>Een zekere Don Rafael blijkt ineens de eigenaar te zijn van zo'n beetje heel Arizona! Iedereen die de grond waar ze op werkten altijd als hun eigendom bes... »
 
 
 
 
 

Het monsterverbond
Het monsterverbond
<p>In de saloon van Mining Valley lokt een "groentje" een ruzie uit met een man, waarna hij hem in een tweegevecht koelbloedig neerschiet. Als Arendsoog het ... »
 
 
 
 
 

Lightfeet ontvoerd!
Lightfeet ontvoerd!
<p>Als Arendsoog bij Lord Brandbury te gast is om een aantal stieren van hem te kopen, gebeurt er iets verschrikkelijks: Lightfeet wordt ontvoerd. Arendsoog ... »
 
 
 
 
 

Een amulet voor Arendsoog
Een amulet voor Arendsoog
<p>Tijdens de bruiloft van de dochter van Mister Hemdon, een oude vriend van de Stanhope's, gebeurt iets vreemds. De bruidegom wordt bewusteloos gevonden. Er... »
 
 
 
 
 

Schoten om middernacht
Schoten om middernacht
<p>Mining Valley wordt opgeschrikt door de komst van de beruchte Texas Devil. Hij zet de boel flink op stelten en lijkt uit te zijn op een confrontatie met B... »