Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Medusa
Medusa
In Micronesië doet een Amerikaans zeelaboratorium in het grootste geheim research naar een zeldzame kwal die bekendstaat als de Blauwe Medusa. Plotseling ve... »
 
 
 
 
 

De navigator
De navigator
<p>Jaren geleden is er uit een museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekend staat als de Navigator. Er blijken mensen te zijn die er alles aa... »
 
 
 
 
 

De navigator
De navigator
Jaren geleden is er uit het museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekendstaat als de Navigator, en sommigen zijn tot alles bereid om het in h... »
 
 
 
 
 

Polar Shift
Polar Shift
A Kurt Austin Adventures »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
<p>Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Ze blijkt de enige overlevende te zijn van een expeditie. Heeft het door haar... »
 
 
 
 
 

White Death
White Death
Numa Files S.. This is the latest Kurt Austin adventure: the hero of Fire Ice is back... »
 
 
 
 
 

Poolstorm
Poolstorm
Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriënteerd en het ontregelt elektr... »
 
 
 
 
 

Poolstorm
Poolstorm
<p>Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriënteerd en het ontregelt e... »
 
 
 
 
 

The Navigator
The Navigator
Years ago, an ancient Phoenician statue known as the Navigator was stolen »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
Kurt Austin en zijn NUMA-team redden een archeologe van de verdrinkingsdood. Zij blijkt de enige overlevende van haar expeditie. Heeft het zojuist door haar ... »