Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

High-Tech Recherche
High-Tech Recherche
Gerben Benders is een rechercheur, en een goede. Daarom wordt hij op een zaak gezet die iedereen voor raadsels stelt: bij een bedrijf dat speciale, high-tech... »
 
 
 
 
 

Charisma de jonge heks
Charisma de jonge heks
Charisma de jonge heks is samen met haar vriendjes Barnie en Kwinsie aan het spelen als er door een foutje met een toverring iets heel erg mis gaat. Opeens z... »
 
 
 
 
 

Gezocht: avonturier
Gezocht: avonturier
In dit vervolg op "Gezocht: held" ontmoeten we Sabas en zijn buitenaardse bruid Reny die op zoek zijn naar een eigen woning. Als ze een uitnodiging krijgen o... »
 
 
 
 
 

Kobie - Heksenbloed
Kobie - Heksenbloed
 »
 
 
 
 
 

Zonnewereld, Schaduwwereld
Zonnewereld, Schaduwwereld
Wat doe jij als in de bibliotheek iemand vraagt: "Help je mij om monsters te bestrijden?"Het groepje mensen dat dit overkomt stapt een avontuur in waar ze ni... »
 
 
 
 
 

Gezocht: held
Gezocht: held
Als Sebastiaan Veldert vreemd licht in zijn kelder ziet weet hij niet wat hem te wachten staat.Een bizarre reis naar een andere planeet en een onbekend ras w... »
 
 
 
 
 

De brutale heks
De brutale heks
Hilda de brutale heks komt door een vreemde samenloop van omstandigheden in onze wereld terecht, een wereld die zij niet begrijpt maar die haar ook niet begr... »