Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dienst van mensen
Dienst van mensen
een dwarsdoorsnede van een generatie hervorms-gereformeerde predikanten »
 
 
 
 
 

Mijn leven is voor U
Mijn leven is voor U
Als je belijdenis doet, spreek je voor God en Zijn gemeente uit dat je jouw leven Hem wilt toewijden. Dat heeft consequenties. Het navolgen van Jezus Christu... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar vreugde in het ambt
Op zoek naar vreugde in het ambt
Het ambt van predikant, ouderling, diaken is een gave van God aan Zijn kerk. Hoewel het een zegen is, kan het ambt zomaar omgeven zijn met vragen: Wat is pre... »
 
 
 
 
 

Eigendom van God
Eigendom van God
Wordt een jonge generatie in haar meningsvorming ten aanzien van IsraĆ«l, als ze hier al over nadenkt, vooral gevormd door de seculiere media? Dat zou zomaar... »
 
 
 
 
 

U bent de God die roept
U bent de God die roept
Als je te midden van veel getuigen de goede belijdenis afgelegd hebt (1 Tim. 6:12), bereik je geen eindpunt, maar begint juist het leven als volgeling van Je... »
 
 
 
 
 

Wim Verboom
Wim Verboom
Als weinig anderen heeft prof.dr.W. Verboom zich zijn leven lang beziggehouden met de catechese. Vanaf zijn eerste jaar als predikant vroeg hij aandacht voor... »
 
 
 
 
 

Vervolgd om Jezus' wil
Vervolgd om Jezus' wil
Vrijwel dagelijks berichten de christelijke media ons over de zorgelijke omstandigheden waarin miljoenen christenen zich wereldwijd bevinden. Het eenvoudige,... »
 
 
 
 
 

In de leer bij Luther
In de leer bij Luther
Sinds de vorming van de Protestantse Kerk in Nederland behoren hervormden, gereformeerden en lutheranen tot dezelfde kerk. Dit geeft aanleiding tot een nader... »