Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Honderd dansspelen
Honderd dansspelen
Dit boek is opgebouwd uit vele werkvormen, die zonder veel voorbereiding uitgevoerd kunnen worden door docenten en activiteitenbegeleiders, in en buiten het ... »
 
 
 
 
 

Honderd dialogen
Honderd dialogen
Dit is een bundel korte theaterteksten, aangevuld met spelaanwijzingen, bestemd voor docenten drama in het voortgezet onderwijs en begeleiders in het jeugdwe... »
 
 
 
 
 

Dramaprojecten
Dramaprojecten
Dit werkboek voor studenten is verschenen naar aanleiding van vragen uit de praktijk. In het werkveld is een sterke behoefte aanwezig een spelproject zo duid... »
 
 
 
 
 

Spelen met jeugdboeken
Spelen met jeugdboeken
Dit spelenboek bevat een beschrijving van de inhoud en een fragment uit 120 klassieke kinder- en jeugdboeken. Elk fragment kan gebruikt worden voor een spelv... »
 
 
 
 
 

Drama-projecten
Drama-projecten
werkboek voor beroepsopleidingen »
 
 
 
 
 

Honderd nieuwe dramaspelen
Honderd nieuwe dramaspelen
Dit boek is een vervolg op het eerder verschenen 'Honderd Dramaspelen' van dezelfde auteur en bevat naast nieuwe dramaspelletjes ook geheel nieuwe spelsoorte... »
 
 
 
 
 

Honderd Circusspelen
Honderd Circusspelen
Nieuwe circusspelen voor iedereen vanaf 5 jaar. Acrobatiek - jongleren - clownerie - grime - goochelaars - dierennummers.<br/>Dit is een bundel korte circuss... »
 
 
 
 
 

100 Speelteksten voor kinderen
100 Speelteksten voor kinderen
Nieuwe speelteksten voor iedereen vanaf 8 jaar<br/>Korte speelteksten - lange speeltkesten - grappige speelteksten - serieuze speelteksten - makkelijke speel... »
 
 
 
 
 

Honderd nieuwe taalspelen
Honderd nieuwe taalspelen
100 Nieuwe Taalspelen voor iedereen vanaf 4 jaar is een bundel nieuwe taalspelen, aangevuld met spelaanwijzingen, bestemd voor docenten nederlandse taal, dra... »
 
 
 
 
 

Dansant
Dansant
Dansante bewegingsactiviteiten praktijk en theorie. Dansante bewegingsactiviteiten: praktijk en theorie bestaat uit een boek en... »