Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het grote Spinnenboek
Het grote Spinnenboek
Uit een groot onderzoek blijkt, dat nederlandse kinderen het bangst zijn voor spinnen. "Het grote spinnenboek" laat zien dat deze angst volkomen ongegrond is... »
 
 
 
 
 

Moeten apen ook naar de tandarts?
Moeten apen ook naar de tandarts?
Een leerzaam, positief boek over bijzondere dieren, geschreven voor bijzonder nieuwsgierige kinderen.<br/>Kinderen willen altijd alles weten. In de dierentui... »
 
 
 
 
 

Het waterboek
Het waterboek
 »
 
 
 
 
 

Murugan
Murugan
Lees over Murugans ingewikkelde overtocht uit India over zijn exotische onthaal niet zo mar een beetje Oosters gedoe zijn puberjaren vol kattenkwaad dan jatt... »
 
 
 
 
 

Het grote boerenboek
Het grote boerenboek
"Het grote boerenboek" is een boek voor iedereen, die weten wil waar ons eten vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. Alle landbouwproducten komen nu een... »
 
 
 
 
 

Weet wat je eet!
Weet wat je eet!
Dit boek gaat over gezond en milieuvriendelijk eten. Over het produceren van voedsel in enorme bedrijven en hoe het anders kan, wat je nodig hebt voor een ge... »
 
 
 
 
 

Het grote vlinderboek
Het grote vlinderboek
Op een mooie zomerse dag zie je overal vlinders fladderen. Ze landen op kleurige bloemen om van de nectar te snoepen. En als het buiten donker wordt cirkelen... »