Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Adres onbekend
Adres onbekend
Wie blijft er nou zitten in groep acht? Nina vindt het een vreselijk vooruitzicht dat al haar klasgenoten straks naar de middelbare school gaan behalve zij. ... »
 
 
 
 
 

Razende reporters
Razende reporters
Spannende nieuwtjes op de Internetkrant<br/><br/>De school van Lucas doet mee aan een landelijke wedstrijd om een internetkrant te maken. Lucas heeft eigenli... »
 
 
 
 
 

Oranje boven
Oranje boven
Oranje haar is vreselijk, vindt Daan, en hij kan het weten want hij wordt er dagelijks mee gepest. Als hij het nou van zijn vader of moeder had, dan was hij ... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Sinterklaas
Het grote boek van Sinterklaas
* Nu volledig in kleur geïllustreerd door Saskia Halfmouw<br/>* Verschijnt in succesvolle Holland-verhalenreeks, waarin eerder o.a. HET GROTE HEKSENBOEK, HE... »
 
 
 
 
 

Oranje boven
Oranje boven
 »
 
 
 
 
 

Detectivebureau K & K
Detectivebureau K & K
Een detective voor kinderen<br/><br/>Kevin en Kai hebben een detectivebureau. Een tijdlang hadden ze alleen onschuldige klusjes, zoals het zoeken naar portem... »
 
 
 
 
 

Back to Amsterdam
Back to Amsterdam
Kate en Laura zijn al jaren bevriend en behalve hun passie voor films delen ze nog iets bijzonders: beiden zijn als baby geadopteerd. De vriendschap bekoelt ... »
 
 
 
 
 

Leila en de bodyguards
Leila en de bodyguards
'Een `crimineel' goed boek! Peter R. de Vries<br/><br/>Detectivebureau K&K komt weer in actie. Vlot geschreven verhaal over twee jongens die met hun detectiv... »