Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dodenweg
Dodenweg
Als rechercheur Thomas DeLohr op de zaak van een tweetal auto-ongelukken wordt gezet, dreigt de aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers... »
 
 
 
 
 

Nevel
Nevel
Op de vuilnisbelt ligt een dode, jonge vrouw. Haar lichaam vol littekens, mishandeld, een brandwond in haar nek. De penetrante geur van de dood dringt de neu... »
 
 
 
 
 

Wetten Compact Jeugdwet
Wetten Compact Jeugdwet
Een bundeling van de Jeugdwet, het Besluit Jeugdwet en de Regeling Jeugdwet (geldend vanaf juli 2015). Bevat tevens de artikelsgewijze toelichting uit de Me... »
 
 
 
 
 

Open & bloot
Open & bloot
'Open & Bloot' vertegenwoordigt dertig mannen en kanker. In dit boek vertellen dertig mannen, waaronder Maarten van der Weijden en de onlangs veel te vroeg o... »
 
 
 
 
 

Ontluikende liefde
Ontluikende liefde
Verliefd worden op een jongen in de spiegel die onbereikbaar lijkt, maar zo gevaarlijk dichtbij is. Je eigen begrafenis bezoeken en gerekruteerd worden voor ... »
 
 
 
 
 

Veritas
Veritas
 »
 
 
 
 
 

Nevel
Nevel
Nevel is deel 2 uit de Saksenburcht Thriller serie.

'De plot is verrassend en je wordt nieuwsgierig naar het vervolg van de verhouding tussen de b... »
 
 
 
 
 

Dodenweg
Dodenweg
Rechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers confronteert hem ... »
 
 
 
 
 

Dodenweg
Dodenweg
"Dodenweg is deel 1 uit de Saksenburcht Thriller serie.

'Het verhaal houdt de lezer van begin tot eind in de ban.' - BIBLION -

Als re... »