Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Groningen en Drenthe
Groningen en Drenthe
ANWB Fietsgids Groningen en DrentheDe 240 meest populaire fietsroutes zijn gebundeld in een serie van 8 nieuwe fietsgidsen. Deze gids bevat een selectie van ... »
 
 
 
 
 

Overijsselse Vecht
Overijsselse Vecht
Nederland is een populair fietsland. Ons land biedt dan ook talrijke mogelijkheden voor recreatieve fietstochten. De ANWB Fietsgidsen bevatten circa twintig ... »
 
 
 
 
 

Drenthe gids voor cultuur en landschap
Drenthe gids voor cultuur en landschap
Grote delen van het Drentse landschap behoren tot de oudste en meest karakteristieke cultuurlandschappen van WestEuropa. Door de eeuwenlange wisselwerking tu... »
 
 
 
 
 

Drenthepad
Drenthepad
Wandelen door poëtisch Drenthe, 324 km. Zwerf over brinken en essen, over oude Hessenwegen en langs hunebedden. En mooie route door beekdalen, over zandrugg... »
 
 
 
 
 

Groningen
Groningen
De reisgids Groningen is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de r... »
 
 
 
 
 

Boerderijen in de Marne
Boerderijen in de Marne
Dit boek geeft een overzicht van de boerderijen in het Noord-Groningse gebied de Marne. Het vertelt over de geschiedenis van de bedrijven en hun bewoners, de... »
 
 
 
 
 

Friesland
Friesland
De meest complete gids voor een dagje weg in de provincie Friesland

Een compacte gids met actuele en originele informatie over dé plaatsen die je gezien ... »
 
 
 
 
 

Verandering
Verandering
Verandering - zes boerderijen in Groningen Als bakens liggen ze in het landschap: de Groninger boerderijen. Ze getuigen van de geschiedenis en geven het gebi... »
 
 
 
 
 

Noaberpad
Noaberpad
Het Noaberpad is vernieuwd! De route zoekt nu nog meer dan voorheen de grens op. Grote stukken route lopen nu door Duitsland. Aan het zuidelijk uiteinde is h... »