Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

VertrekNL 36 - België en Luxemburg
VertrekNL 36 - België en Luxemburg
Emigreren binnen de Benelux, zo lastig kan dat toch niet zijn? Althans, dat dachten wij … We spraken verschillende mensen die jaren geleden zijn vertrokke... »
 
 
 
 
 

VertrekNL 37 - Spanje
VertrekNL 37 - Spanje
Vertrekken naar het meest populaire emigratieland? In VertrekNL Spanje leest u naast ervaringsverhalen alles over hypotheken, verzekeringen en wat/hoe een hu... »
 
 
 
 
 

Zwitserland
Zwitserland
Gaat u emigreren naar Zwitserland? Lees dan deze speciale uitgave van VertrekNL vol met ervaringsverhalen, tips en adviezen van diverse deskundigen. Rijk ge... »
 
 
 
 
 

Emigratiewijzer
Emigratiewijzer
In deze handzame Emigratiewijzer geven experts en ervaren emigranten nuttige tips en informatie uit de praktijk. In twaalf hoofdstukken komen alle aspecten d... »
 
 
 
 
 

Amerika
Amerika
Waarom zou u emigreren naar Amerika? In deze uitgave van VertrekNL leest u diverse ervaringsverhalen van mensen die deze stap hebben durven zetten. Maar ook ... »
 
 
 
 
 

Alles over emigreren naar Noorwegen
Alles over emigreren naar Noorwegen
Wie rust en ruimte zoekt en toch niet te ver van Nederland wil wonen, komt in Noorwegen aan zijn trekken. Ruim negen keer groter dan Nederland telt het land ... »
 
 
 
 
 

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
 »
 
 
 
 
 

VertrekNL
VertrekNL
Zomerse vakantiekriebels krijg je als deze special uitgave van VertrekNL leest over Portugal. Prachtige foto's van zonnige stranden, steden en de mooiste uit... »
 
 
 
 
 

Frankrijk
Frankrijk
"Droomt u van wonen in Frankrijk? Lees magazine VertrekNL en maak uw droom waar!"

Sinds juli 2015 maakt VertrekNL landenspecials vol emigratie-informatie o... »