Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Goede reis, gierzwaluw
Goede reis, gierzwaluw
Het eerste prentenboek over een geliefde en bedreigde vogel, die veel trouwe volgelingen heeft.<br/>‘Al meer dan tien jaar volg ik het wel en wee van “mijn... »
 
 
 
 
 

ABCDas
ABCDas
Een abc–boek dat op speelse wijze kinderen vanaf 4 jaar, die dol zijn op letters leren, wil enthousiasmeren voor de natuur om hen heen. Door soortnamen te g... »
 
 
 
 
 

Kerstmis
Kerstmis
Een grote dennenboom staat in het bos. De eerste sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden en boven een dorpje straalt een heldere ster. In dit verstilde en sfeer... »
 
 
 
 
 

Het jaar van de das
Het jaar van de das
Nicole de Cock is een van de weinige illustratoren die de natuur levensecht in beeld kunnen brengen zonder dat het saai of educatief wordt. Voor dit nieuwe b... »
 
 
 
 
 

Zullen we spelen, Bout?
Zullen we spelen, Bout?
<p>Moertje wil opa en oma spelen met Bout. Oma's en oma's bakken graag koekjes en taarten en opa's houden van snoepen, maar Bout en Moertje vinden bakken ook... »
 
 
 
 
 

Display kerstboomboekjes met kerstliedjes
Display kerstboomboekjes met kerstliedjes
De 36 prachtig uitgevoerde miniboekjes met veel goudfolie erop, zijn voorzien van een gouden lintje zodat je ze in de kerstboom kunt hangen. In elk boekje va... »
 
 
 
 
 

ECG - uit of in het hoofd
ECG - uit of in het hoofd
Over het boek:<br/><br/>Het ECG - elektrocardiogram - is een onmisbare schakel in de klinische praktijk die ook in de toekomst fascinerende ontwikkelingen za... »
 
 
 
 
 

Vogels om je heen ontdekken
Vogels om je heen ontdekken
In het verrijkte e-book Vogels om je heen ontdekken brengt Nicole de Cock haar liefde voor vogels subliem over in tekst, beeld én geluid. Elke vogel is leve... »