Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

P.S. Kom naar Italië
P.S. Kom naar Italië
<p>Wanneer de Nieuw-Zeelandse Belle haar gelukkige leven uit elkaar ziet vallen, vindt ze dankzij een onlinepraatgroep begrip en steun bij de Italiaanse Enri... »
 
 
 
 
 

Een zomer in Venetië
Een zomer in Venetië
Addolorata Martinelli zou volmaakt gelukkig moeten zijn. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een restaurant, een man, een kind. Dus waarom heeft ze het... »
 
 
 
 
 

Villa Rosa
Villa Rosa
<p>Alice, een jonge twintiger die bol staat van de energie, wil zoveel mogelijk uit het leven halen. Het gelukkigst is ze als ze kookt, dus ze twijfelt geen ... »
 
 
 
 
 

The Villa Girls
The Villa Girls
 »
 
 
 
 
 

Italië voor altijd
Italië voor altijd
Sarah-Jane is wel klaar met de liefde, nadat haar vorige relatie nou niet bepaald een succes was. In een opwelling besluit ze koud en nat Engeland te verruil... »
 
 
 
 
 

Dromen van Italië
Dromen van Italië
<p>“Dit is je kans om je eigen huis in Zuid-Italië te kopen voor minder geld dan je voor een kop koffie betaalt. Het pittoreske bergstadje Montenello verk... »
 
 
 
 
 

Caffè amore
Caffè amore
Italië, 1964. Maria Domenica zou een gelukkig leven moeten leiden in het slaperige Italiaanse dorp San Giulio, omringd door de heerlijke geuren uit haar moe... »
 
 
 
 
 

De granaatappelboom
De granaatappelboom
Raffaella Moretti is met afstand het mooiste meisje in het Zuid-Italiaanse plaatsje Triento. Ze trouwt met de jongen van wie ze zielsveel houdt en het geluk ... »
 
 
 
 
 

Terug naar Rome
Terug naar Rome
Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster... »
 
 
 
 
 

Olijven met oregano
Olijven met oregano
Rosie zit in haar eindexamenjaar als ze voor het eerst een vakantievilla huurt met haar klasgenotes Addolorata, Lou en Toni. Na die weken besluiten de vier o... »