Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

5 x Niccolò Ammaniti VOLKSKRANT
5 x Niccolò Ammaniti VOLKSKRANT
5 x Niccolò Ammaniti VOLKSKRANT »
 
 
 
 
 

Wie es Gott gef
Wie es Gott gef
Wie es Gott gefällt »
 
 
 
 
 

Ik en jij
Ik en jij
<p>De veertienjarige Lorenzo maakt moeilijk contact met leeftijdgenoten. Hij wil het liefst alleen zijn. Zijn woedeaanvallen zijn inmiddels verdwenen; tegenw... »
 
 
 
 
 

Me And You
Me And You
A new novel from the Italian author of }I'm Not Scared, Steal You... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
<p>Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentr... »
 
 
 
 
 

Ik ben niet bang
Ik ben niet bang
<p>Het is de heetste zomer van de twintigste eeuw. Een kleine gemeenschap van vijf huizen, omringd door korenvelden. Terwijl de ouderen binnen schuilen tegen... »
 
 
 
 
 

Kieuwen
Kieuwen
<p>Marco, de held in deze roman, is een jongeman die aquaria bouwt en het gedrag van vissen bestudeert. Hij lijdt aan longkanker en struint de rijke wijken v... »
 
 
 
 
 

Jij en ik
Jij en ik
De veertienjarige Lorenzo maakt moeilijk contact met leeftijdgenoten. Hij wil het liefst alleen zijn. Zijn woedeaanvallen zijn inmiddels verdwenen; tegenwoor... »
 
 
 
 
 

Zo god het wil DL
Zo god het wil DL
 »
 
 
 
 
 

Zo God het wil
Zo God het wil
<p>De dertienjarige Cristiano Zena woont bij zijn vader Rino,een drinkende, werkloze, hardvochtige man, het soort dat je niet graag in het donker op straat t... »