Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wie wind zaait
Wie wind zaait
In het kantoor van WindPro, een bedrijf dat windmolens exploiteert, wordt een nachtwaker dood aangetroffen. Als korte tijd later een boer vermoord wordt die ... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje moet sterven
Sneeuwwitje moet sterven
Op een donkere ochtend in november vinden bouwvakkers op een verlaten vliegveld van de Amerikaanse luchtmacht in Eschborn bij Frankfurt een menselijk skelet.... »
 
 
 
 
 

Boze wolf
Boze wolf
Op een warme dag in juni vindt een groepje tieners het lijk van een meisje in de rivier de Main. Er wordt niemand met haar signalement vermist, en daarom val... »
 
 
 
 
 

Weg naar nergens
Weg naar nergens
<b>‘<i>Weg naar nergens</i> betoverde me vanaf de eerste pagina.’ ***** <i>Goodreads</i></b>

<b>‘Fantastisch hoe de levensweg van romanheldin Sherida... »
 
 
 
 
 

Diepe wonden
Diepe wonden
De 92-jarige Holocaust-overlevende David Josua Goldberg wordt in zijn huis gevonden, gedood door een nekschot. Bij de lijkschouwing doet de arts een bijzonde... »
 
 
 
 
 

Mordsfreunde
Mordsfreunde
Gekürzte Lesung »
 
 
 
 
 

De levenden en de doden
De levenden en de doden
Rechercheur Pia Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en ha... »
 
 
 
 
 

Tussen de haaien
Tussen de haaien
Alex Sontheim is ambitieus, mooi en getalenteerd – ze maakt een bliksemcarrière op Wall Street. Wanneer ze een baan aangeboden krijgt bij een van de meest... »
 
 
 
 
 

Boze wolf
Boze wolf
Op een warme dag in juni vindt een gropeje tieners het lijk van een meisje in de rivier de Main. Er wordt niemand met haar signalement vermist, en daarom val... »